Sportnap

Kedves Diákok! Kedves Osztályok!

Az idei sportnap rendhagyó lesz, de ha nem is tudunk most olyan mozgalmas órákat szervezni Nektek, arra gondoltunk, hogy legalább a mozgás örömét valamilyen humoros formába önthetnénk a Ti segítségetekkel.

A feladat a következő lenne (a részvétel nem kötelező, de biztos klassz dolgokat tudnátok alkotni):

  • minden osztály válasszon a lent felsorolt sportágak közül egyet (tagozatonként más-más lehetőségeket kaptok) és osztály szinten készítsetek egy olyan – 30 – 45 mp időtartamú – kisfilmet vagy egy montázst (lehetnek fotók vagy rajzok is egymás után fűzve „filmszerűen”), ahol a sportágakat „homeoffice” formában valósítjátok meg. J Azaz mutassátok be sportágak elvégezhetőségét otthoni körülmények között!
  • a montázs vagy rövidfilm beadási határideje: június 9., kedd 12 óra! Eddig az időpontig az időpontig töltsétek fel a szentangélás Google meghajtótokba (osztály jelöléssel és a résztvevők nevével), osszátok meg a következő email címmel: helpdesk@szentangela.hu.
  • a szuper kisfilmeket feltöltjük, hogy mindenki számára elérhető legyen, és a sportnapon, azaz június 10-én (szerdán) reggel 8-tól este 22 óráig lehet szavazni az általatok legjobbnak tartott produkcióra. Mindenki csak 1x szavazhat természetesen! (és a fair play úgy kívánja, hogy a saját osztályod művére lehetőleg ne szavazz J )
  • A díjazásnál figyelembe vesszük a leadott szavazatok számát + az osztályból hány diák szerepel az elkészített műben + a minél kreatívabban megoldott sportágbemutatást!

Hajrá, hiszen értékes nyeremények lesznek!

..és akkor lássuk a sportágakat, amiket kifejezetten #stayhome módban kérünk elkészíteni:

  • alsó tagozat a következők közül választhat: TÁVOLUGRÁS, ÚSZÁS, VÍVÁS, TENISZ, KAJAK-KENU, JÉGTÁNC/MŰKORCSOLYA, SÚLYLÖKÉS, KARATE, HORGÁSZAT, MOTOROS SÁRKÁNYREPÜLÉS, VITORLÁZÁS
  • felső tagozat a következők közül választhat: DISZKOSZVETÉS, MAGASUGRÁS, VÍZILABDA, ÖTTUSA, EVEZÉS, MŰUGRÁS/TORONYUGRÁS, SNOWBOARD, ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR VERSENYZÉS, FOGATHAJTÁS, FALMÁSZÁS, MŰREPÜLÉS
  • gimnáziumi tagozat a következők közül választhat: GERELYHAJÍTÁS, TRIATLON, BÚVÁRKODÁS, EJTŐERNYŐZÉS, ULTRAMARATON-FUTÁS, RAFTING, JÉGKORONG, BOB/SZÁNKÓ, SZINKRONÚSZÁS, GOLF, STRANDRÖPLABDA