Kedves Szülőtársak, kedves Szent Angélás Diákok!

Tavalyelőtt és tavaly nagy ajándékként éltük meg, hogy hétfő reggelenként ¼ 8-tól Szentségimádáson lehetett részt venni a kápolnában. Jó volt úgy indítani a hetet, hogy a reggeli rohanásban a fókuszt Krisztusra helyeztük, belőle merítettünk. A vírus és az építkezés ezt a szentségi jelenlétet idén nem teszi lehetővé. Imádkozni azonban ilyen helyzetben is tudunk, sőt, szükségünk is van rá!
Arra hívlak titeket, hogy fogjunk össze és imádkozzunk együtt mi, családok, szülők és diákok az iskoláért: tanárokért, diákokért, építész-mesterekért, az építkezés döntéshozóiért, a vírustól szenvedőkért. Tegyük meg ezt egy imalánc-formájában, ahol minden hetet egy-egy osztály, a későbbiekben egy-egy évfolyam „fogad örökbe”. A kisebbek a szüleikkel, családi körben tehetik meg, a nagyobbak pedig a chat-felületeken egymást motiválva, adott időpontban, ki-ki a saját otthonában fordulhat a Jóisten felé. A tanítási szünetekben nincsenek beosztva osztályok, de az összefogás nevében természetesen akkor is imádkozhatunk.

Kérünk Benneteket, csatlakozzatok az imalánchoz, erősítsük meg imáinkkal is azt a nagyon sok jótéteményt és áldozatot, amit gyerekeinkkel együtt mi is megtapasztalunk!

Szelényi Barbara
(5 angélás diák édesanyja)


Letölthető BROSÚRA