Tisztelt 9-es és 11-es Szülők!

Örömmel konstatáltuk, hogy megnyílt a TEMPUS Közalapítvány honlapján a külföldi nyelvtanulási programhoz szükséges pályázati felület.

A csoportos kiutazásra jelentkezők a https://palyazat.knyp.hu/ oldalon tudnak regisztrálni. Kérjük, március 3-ig végezzék el a regisztrációt. Ezt három lépésben tudják megtenni:

  1. Regisztrálnak a felületen (a sütik jóváhagyása után).
  2. Rendeljen tanulót a profilhoz (ehhez szükség van a tanuló oktatási azonosítójára, mely megtalálható a diákigazolványon).
  3. Töltse ki az törvényes képviselőkkel kapcsolatos adatokat (a hivatalos dokumentumoknak megfelelően). Továbbá meg kell adnia, hogy a gyermeke milyen szinten tanul nyelvet (A1-C1). Ez fel van tüntetve nyelvkönyveken (többnyire a hátulján).

Az Önök regisztrációja nélkül nem tudjuk az iskola részéről a  csoportos pályázati kérelmet benyújtani. Emiatt nyomatékosan kérjük Önöket a határidő betartására.

A pályázat elengedhetetlen része továbbá a szülői nyilatkozat, amelyben a szülő és a tanuló közösen nyilatkozik, hogy vállalja a programban való részvétel feltételeit. A nyilatkozatot az online pályázati felület generálja a csoportos  pályázat esetében, melyet iskolánkban személyesen kell majd Önöknek aláírni. Ennek  pontos időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén Mikesy András igazgatóhelyettes úrhoz (mikesy@szentangela.hu) és Legányi Zsuzsanna tanárnőhöz (zsuzsannaleganyi@gmail.com) bátran fordulhatnak segítségért.